Tapahtumat

Kauniin ja melodisen musiikin konsertti-ilta 20.11.2019

keskiviikkona 20.11.19  klo 18:00 
Kuvansin koulun liikuntasali, Kuvansintie 6  

Esiintyjänä Trubaduuri Ara Hayrabedian  

Kuulet mm. Nocturne, Maailma on kaunis, Uusi aamunkoi, Tulkoon joulu, Varpunen jouluaamuna... 

Toisen puoliajan musiikissa on jo ripaus lähestyvän  joulun tunnelmaa. Ilahduta itseäsi ja tule nauttimaan monipuolisen musiikkikattauksen illasta. Ota myös kaverisi mukaan. 

Tilaisuus on kaikille avoin ja pääsymaksuton. 

Väliajalla maksullinen kahvitarjoilu.

Konsertin järjestää Kuvansin Kuohu.

Konserttiesite

Ara Hayrabedian on armenialainen, Libanonissa syntynyt ja siellä 26 vuotta asuttuaan siirtynyt reiluksi kolmeksi vuodeksi sähköalan töihin Saudi-Arabiaan. Samaisella reissulla hän tapasi sairaanhoitajana työskennelleen suomalaisnaisen, josta tuli hänen vaimonsa. Suomeen muutto tapahtui 1999. Sitä seurasi opiskelu IT-insinööriksi ja muutama vuosi työskentelyä eri yrityksissä. Vuosina 2007-2017 hän on toiminut ammatillisen koulutuksen opettajana ja kansainvälisyyden koordinaattorina, kunnes siirtyi 2018 Pohjois-Karjalassa ammatillista koulutusta tarjoavan Riverian kansainvälisyyden kehittäjäksi. Nytkyisin Ara Hayrabedian asuu Joensuussa itse rakentamassaan omakotitalossa yhdessä vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa. Vuodesta 2003 lähtien Ara on toiminut Markku Köntän ja Blue Notes orkesterin solistina. Kuvansin konsertissa hän säestää itse itseään kitaralla ja huuliharpulla. Virheetöntä suomea puhuva solisti esittää myös illan kappaleensa pääasiallisesti suomeksi. 

Hän on varsinainen symppis. Tule ihmeessä kuulemaan, näkemään ja kokemaan.  

Koska Kuvansin koulu on ns. kengätön koulu, saat eteisaulassa kenkäsuojat, ellet halua mennä konserttisaliin sukkasillasi.