Uutiset

Soisalo-opiston kursseja Joroisissa

Soisalo-opiston kurssitarjonnassa on paljon erilaisia mahdollisuuksia opiskella ja harrastaa.

Soisalo-opiston opinto-opas on ilmestynyt ja ilmoittautuminen kursseille alkaa ke 16.8. klo 11.30.
Voit ilmoittautua joko internetissä opistopalvelut.fi/soisalo-opisto tai puhelimitse p. 040 7138660 (16.8. klo 11.30- 17.00, muulloin ma-to klo 9.00-15.00)

Syksyn uutuuskursseja Joroisissa:

  • LAVIS easy ja sport - Lavatanssijumppa on hauska, helppo liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. LAVISta tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Sopii myös miehille. Tunnilla tanssitaan tuttuja, lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, valssi ja tango, Lavis Easy tunnilla tehdää helppoja sarjoja, joihin jokainen pääsee mukaan (www.lavis.fi)
    Lavis sport tunnilla tehdään kuntoa kohottavia harjoituksia. 
  • Aikuisten bändikurssi 
  • Naiskuoro Naisen Ääni - Tämä uudistuva ja nuorekas kuoro ottaa mielellään riveihinsä uusia laulajia koko Soisalo-opiston alueelta. Lauluohjelmisto suunnitellaan yhdessä kuorolaisten kanssa. 
  • Espanjan alkeet - Harjoitellaan hauskasti ja rennosti arkielämässä tarvittavaa käytännön kieltä, esim. asiointia kaupassa ja liikenteessä, itsestään ja perheestään kertomista. Käydään läpi peruskielioppia, mutta se ei ole pääosassa. Sopii myös niille, joiden mielestä opiskeleminen on aina ollut vaikeaa tai tylsää. 
  • Venäjän alkeet - Opetellaan käyttämään peruskieliopin rakenteita ja selviämään yksinkertaisista puhetilanteista esim. kertomaan itsestään ja lähiympäristöstä. Harjoitellaan puheen ääntämistä ja puheen aktivointia. 
  • Keramiikkapaja - Savesta muotoillen valmistetaan hauskoja esineitä joko käyttöön tai koristeeksi yhdistellen eri materiaaleja. Kurssi sopii kaiken ikäisille. 
  • Android- tablet tai -puhelin tutuksi - Tabletin tai älypuhelimen peruskäyttöä vasta-alkajalle tai laitteen ostoa miettivälle. Opetellaan rauhalliseen tahtiin laitteen käyttöliittymän ja ohjelmien peruskäyttöä. Mitä laitteella voi tehdä, kuinka siihen asennetaan ohjelmia ja miten niitä käytetään. Ota mukaan tabletti tai älypuhelin tai ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulle ei ole laitetta. 
  • Ipad –tablet tai älypuhelin tutuksi -Tabletin tai älypuhelimen peruskäyttöä vasta-alkajalle. Opetellaan rauhalliseen tahtiin laitteen käyttöliittymän ja ohjelmien peruskäyttöä. Mitä laitteella voi tehdä, kuinka siihen asennetaan ohjelmia ja miten niitä käytetään. Ota mukaan tabletti tai älypuhelin. 

Lisää mm. Joroisissa järjestettäviä kursseja löydät opinto-oppaasta tai osoitteesta www.soisalo-opisto.fi Ajankohtaista tietoa kursseista, opiston konserteista, näyttelyistä ja luennoista löytyy myös facebook-sivuilta, www.facebook.com/soisaloopisto.