Tontit

Tontit

Joroisten kunnalla on myynnissä lukuisia hyvälaatuisia tontteja niin asumiseen kuin vapaa-aikaankin. Meiltä voit löytää unelmiesi asuinpaikan Joroisten kirkonkylästä, Kuvansin taajamasta taikka Jokijärven tai Paron rantamailta. Paro-järven rannoilta löytyy myös lukuisia tontteja vapaa-ajan rakentamiseen. Joroisissa perheesi viihtyy!

Yritystontit löydät sivuiltamme kohdasta yritysinfo.

 

Kirkonkylän asemakaava-alueella myytävät AO- ja AP-tontit jaetaan kolmeen hintaluokkaan:


1. Kirkonkylän keskustaajama 2 €/m2

2. Aseman seutu 1 €/m2

3. Liunan alue 3 €/m2


Kuvansin asemakaava-alueella myytävät AO- ja AP-tontit jaetaan kolmeen hintaluokkaan:

1. Kuvansin keskustaajama 2 €/m2

2. Paavalinkivi 3 €/m2

3. Ratatien alue 1 €/m2


Kirkonkylän ja Kuvansin asemakaava-alueella sijaitsevien AR-tonttien myyntihinnat ovat 4 €/m2.

Paron ja Jokijärven tonttien hinnat vaihtelevat 25.000-38.000 € välillä.


Kohteita välittää Huom! Varkauden Kotiankkuri Oy LKV, Anita Hakala puh. 040 555 6320 Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .


Joroisten kunnan tonttihinnoitteluperusteet tästä.


Keskustaajama

Joroisten kirkonkylän keskustaajama sijaitsee mäellä, josta on kauniit näköalat ympäristöön. Läheltä löytyvätkin mm. Saimaan vesistöön kuuluva Joroisselkä sekä luonnonkauneudestaan kuulu Kotkatharju. Kirkonkylän palvelutarjonta sekä tänne johtavat hyvät liikenneyhteydet tekevät taajamasta hyvän paikan elää!

Keskustaajaman tonttien myyntiesitteen löydät täältä.

 

Kuvansi

Kuvansin taajama sijaitsee lähellä Varkautta ja Saimaan vesistöön kuuluvaa Haukivettä. Voit käydä töissä kaupungissa ja asua Kuvansissa maaseututaajaman rauhassa! Vapaita tontteja löytyy taajamasta sekä siitä vähän erillään olevalta Paavalinkiven alueelta.

Kuvansin tonttien myyntiesitteen löydät täältä.

Rantatontit

Joroisten kunnalla on myytävänä rantatontteja niin asumiseen kuin vapaa-aikaankin lähellä kirkonkylää sijaitsevien kuvankauniiden Jokijärven ja Paron rannoilla. Näillä rannoilla viihdyt!

Vapaat tontit hinnastoineen löydät täältä.

(Korjaus edellä olevaan rantatonttiesitteeseen: Sivu 12,alue 9, Jokijärven omarantaiset omakotitalojen rekennuspaikat eivät toistaiseksi ole myynnissä!)


 

Maaseutu

Kauempana taajamista sijaitsevissa maaseutukylissä voit asua vaikkapa niin kuin Suomalaisessa idyllissä: punainen tupa ja perumamaa! Joroisten kyliltä löytyy toki muutakin: yrityksiä ja työpaikkoja, kyläkouluja ja liikuntapaikkoja yms. Tutustu tästä Hyvä kylä-hankkeeseen!

Vapaita tontteja löydät mm. Maaveden kotisivuilta ja Kolman kotisivuilta.

Kartanogolf

Kartanogolfin alue sijaitsee Joroisten kirkonkylän läheisyydessä Joroisselän ja Kotkatharjun välisellä maastoltaan vaihtelevalla alueella. Alueella sijaitsevat 18-reikäinen golfkenttä ja sen laidalla uusi upea klubirakennus. Alueen kehittäminen on kaavoituksen myötä kovassa draivissa. Sinne onkin muodostumassa tasokas loma-asuntoalue kymmenine toinen toistaan parempine tontteineen.Golfin alueen tontteja myy alla olevan esitteen tiedoista poiketen Kiinteistövälitys Huom! Varkauden Kotiankkuri Oy LKV Anita Hakala puh. 040 555 6320, Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen .

Kartanogolfin klubin lähialueen kaavamuutosluonnos .

Tutustu Kartanogolfiin tästä!


 

Copyright 2008 Joroisten Kunta