Linkit

Kotkatharju
Sivuilla on näyttävästi esillä Kotkatharjun ulkoilualueen harrastemahdollisuudet. Paljon panoraamakuvaa ja sisältöä löytyy myös kirkonkylällä olevista kohteista. 

Järvisaimaa
Sivustolle on koottu Joroisten, Juvan, Sulkavan ja Rantasalmen kuntien tonttitarjonta. Sivulla on esillä kaikki myytävissä oleva omakoti- ja vapaa-ajan tonttien tarjonta liike-elämän tarpeita unohtamatta. Palvelun kautta voi myös pyytää lisätietoja. 

Facebook.com/joroinen
Joroisten kunnan virallisilta Facebook-sivuilta löydät tietoja ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Myös ilmoituksemme Joroisten Lehdessä julkaistaan täällä. Sivuja päivitetään pääsääntöisesti arkisin klo 8-15. Tervetuloa tykkäämään! 

VT5-risteysalue
Sivulla on esitelty panoraamakuvaa käyttäen VT5:n risteysalueen tontteja. Kirkonkylän ja lentoaseman välittömässä läheisyydessä olevat tontit soveltuvat erinomaisesti kuluttajille suunnatun kaupankäynnin alueiksi. Osa tonteista on jo myyty ja rakentaminen on alkanut. Mikäli kiinnostuit, palvelun kautta voit jättää myös yhteydenottopyynnön. 

TilaNetti
Sivusto on kaikkien Keski- Savon alueella olevien yritystilojen ja yritystonttien avoin ja maksuton markkinointitila, joka on yritysten ja yksityishenkilöiden käytössä. Lisäksi sivustolla voi tutustua alueen yrityksiin ja avoimiin työpaikkoihin. Mikäli Joroisten kunnalta vapautuu toimitilaa, päivitään ne tänne. 

Avoin Kuitu/Joroinen
Avoin Kuitu on nimensä mukaisesti avoin valokuituverkko, johon liityttyään voi itse valita nettiliittymän palveluntarjoajan ja haluamansa palvelut. Avoin Kuitu –verkkoja rakennetaan omakoti- ja paritaloalueille ympäri Suomea, myös Joroisiin. Sivustolta löydät ”usein kysytyt kysymykset” ja yhteystietoja mm. hankintaan liittyvissä asioissa.  

Yritysrekisteri
Heinäveden, Joroisten, Leppävirran ja Varkauden alueen yhteisestä yritysrekisteristä voidaan hakea yrityksien tietoja erilaisilla kriteereillä. Palvelu on yrityksille maksuton. Sivustolla on ilmoituslomake, jolla voidaan mm. ilmoittaa uusi yritys tai muuttuneet tiedot rekisteriin. 

Yhdistysrekisteri (Yhdistystieto)
Sivustolla yhdistykset esittelevät toimintaansa ja käyvät keskustelua yhdistystoiminnasta. Se tarjoaa maksutonta näkyvyyttä yhdistyksille. Yhdistystieto sisältää yhdistyshaun, jossa hakua voi rajata eri kriteereillä. 

Joroisten yhtenäiskoulu 

Joroisten lukio 

Toenperän kirjasto