Vuoden urheilija ja muut palkittavat

Vuoden urheilija ja muut palkittavat

Joroisten kunnan liikuntatoimen koollekutsuma asiantuntijaryhmä palkitsee vuoden 2018 merkittävistä ansioista liikunnan, urheilun saralla sekä hyvinvoinnin edistyksen joroslaisia henkilöitä, yhdistyksiä tai muita yleishyödyllisiä yhteisöjä. Palkinnot ja tunnukset jaetaan alkuvuodesta 2019 järjestettävässä Joroisten urheilijoiden ja urheiluvaikuttajien palkitsemistilaisuudessa.

Vuoden Urheilija

Vuoden urheilija on henkilö, joka on menestynyt kilpaurheilussa sekä luonnut myönteistä ja urheilullista kuntakuvaa. Vuoden urheilijan tulee olla joroslainen ja edustaa paikallista urheiluseuraa, mikäli se on lajin osalta mahdollista.

Vuoden liikuntateko

Vuoden liikuntateko –arvonimi voidaan myöntää urheilijalle, kuntoliikkujalle tai –liikuttajalle, urheiluseuralle tai muulle huomionarvoiselle liikuntateolle. Vuoden liikuntateko –palkinnon saaja voi esittää yksityinen henkilö tai yhdistys.

Vuoden taustavoima

Vuoden taustavoima voi olla valmentaja, huoltaja, toimitsija, seuratyöntekijä, erotuomari tai muu urheiluvaikuttaja, jonka panos on ollut merkittävä, tai on esiintymisellään, päätöksillään, johtamisellaan tai mielipiteillään vaikuttanut Joroisten kunnan liikuntaan ja urheiluun kehittävästi.

Joroisten kunnan kannustusstipendit

Joroisten kunta jakaa kannustusstipendejä, joiden tarkoituksena on:
- kannustaa nuoria urheilijoita
- nostaa kunto-, harraste- ja terveysliikunnan arvostusta.

Palkittavia voivat esittää urheiluseurat alla olevilla lomakkeilla. Joroisten kunnan liikuntatoimen koollekutsuma asiantuntijaryhmä tekee päätökset valittavista alkuvuoden kokouksessa.

Ehdotuksia tulee lähettää 19.1.2019 mennessä sähköpostiosoitteeseen esa.pietikainen@joroinen.fi

Lomake

Joroislaisten urheilijoiden palkitsemistilaisuus kooste ke 27.3.2019

 

  • Liikunnanohjaaja
  • Esa Pietikäinen
  • 040 715 3880
  • esa.pietikainenjoroinen.fi