Psykologi

Psykologi toimii Joroisissa perusterveydenhuollon ja koulupsykologin tehtävissä. Hän on käytettävissä 0-17 -vuotiaiden lasten ja nuorten oppimiseen, kehitykseen, tunne-elämään ja käytökseen liittyvien pulmien selvittelyssä ja tukemisessa. Yli 18-vuotiaat voivat ottaa yhteyttä psyykkisissä asioissa terveysaseman mielenterveysneuvolaan.

Yhteyttä voi ottaa, kun huolta on esimerkiksi lapsen oppimisesta tai käytöksestä tai kun nuori oireilee, perheessä on vaikea tilanne tai oma vanhemmuus mietityttää. Psykologi on käytettävissä myös konsultatiivisena tukena lasten ja perheiden kanssa toimiville. Psykologi ohjaa asiakkaat tarvittaessa eteenpäin kasvatus- ja perheneuvontaan (Psykologian TietoTaito), erikoissairaanhoitoon sekä terapioihin. Psykologi on Varkaudessa toimivan Lasten ja nuorten keskus Nikulan työryhmän jäsen työskennellen Joroisissa.

Joroisissa psykologi on tavoitettavissa koulukeskuksessa (Mutalantie 3, 79600 Joroinen).

 

Yhteydenotot ja tiedusteluihin vastaa:                                           

  • Psykologi
  • Tiina Viinikainen
  • 044 444 2359
  • tiina.viinikainenvarkaus.fi
        

Terapiapalvelut: Terapiapalvelujen järjestämiseksi kyselyt ja yhteydenotot psykologille.

Linkkejä:

NUORTEN MIELENTERVEYSTALO.FI on nettipalvelu, jota voi käyttää kuka tahansa, nimettömänä ja ilman kirjausta. Luotettavaa tietoa nuorten mielenterveys- ja päihdeasioista. Apua oireen tai ongelman vakavuustason määrittelyyn. Tutustu sivuihin.

Oppimisvaikeuksista saat lisätietoa tästä.

Kasvatusasioihin saat tukea tästä.

e-Talo on 10-28 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille tarkoitettu neuvonta- ja tukipalvelu.

ADHD-liitto tarjoaa erilaisia palveluita joko yksin tai yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Vinkkejä lapsen myönteiseen tukemiseen löytyy tästä