Työterveyspalvelut

Joroisten kunnan alueella toimii kaksi työterveyspalveluja tarjoavaa toimijaa. Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveystoimi tuottaa terveyshuollon kokonaisvaltaisia palveluita Varkauden kaupungille ja Joroisten sote-henkilöstölle sekä lakisääteisiä palveluita alueen yrityksille. Lisätietoja tästä.

Tavoitteena on edistää ja tukea työntekijöiden terveyttä sekä työ- ja toimintakykyä työuran eri vaiheissa. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi räätälöidään asiakasorganisaatioiden kanssa työterveyshuolto-palvelut vastaamaan tarpeita. Toimintaa kehitetään koulutuksella sekä laadunhallinnalla. Toimintaa ohjaavat arvot ovat asiakaslähtöisyys, oikeudenmukaisuus ja ammattitaito.

      

Joroisten toimipiste

Sairaalatie 1
79600 Joroinen (terveysaseman yhteydessä)
Ajanvaraus puh. 017 579 5273 ma-to klo 7.30-15 ja pe klo 7.30-13.00 Avoinna ti ja to 8.00-16.00

Toimipisteessä teitä palvelee työterveyshoitaja Arja Häyrinen

Huomioikaa, että työterveyshuollon palvelut perustuvat ajanvaraukseen.

 

Varkauden toimipiste

Sammonkatu 6, 78870 Varkaus. Avoinna: ma-to klo 8-16, ja pe klo 8-14.00

 

Terveyspalvelu Verso

Verso tuottaa toimialueen yrittäjille, työnantajille ja yrityksille työterveyshuollon lakisääteisiä palveluita. Työterveyshuollon palvelusopimus tehdään palvelupäällikön kanssa ja samalla läpikäydään sopimuksen sisältö ja keskustellaan palveluiden kohdentumisesta. Palveluiden tuotanto voidaan aloittaa sopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Palvelusopimuksen yhteydessä keskustellaan Terveyspalvelu Verson sähköisten palveluiden käytöstä ja vaihtoehdoista työterveysyhteistyön rakentumisessa.

Joroisten toimipiste, yhteystiedot tästä

Käyntiosoite: Sairaalatie 1 79600 Joroinen (terveysaseman yhteydessä)