Liikuntatoimi

LiikuntatoimiUrheileva Suomi rakastaa sankareitaan. Joroislaisten lajit ovat extremeä.

Alkuvuosina Kimmo Kinnunen lähti aamuisin suomenhevosineen pelto- tai metsätöihin. Iltapäivällä hän satuloi saman hevosen ratsuksi. Neljä kenttäratsastuksen Suomen mestaruutta kertovat osaamisesta. Esteillä Kimmo ja Trajanus sijoittuivat seitsemänsiksi Helsinki International Horse Shown maailmancup-kilpailussa 1996.

Jukka Hentunen on väkivahva "Joroisten härkä". Oikea laitahyökkääjä harjoitteli lätkää WarKis Varkauden kakkosdivariseurassa. Maajoukkuevalmentajien luottopelaaja on suomalaisseurojen lisäksi pelannut Pohjois-Amerikassa, Sveitsissä ja Venäjällä.

Kotona Joroisissa on Tiina Boman lajinsa löytänyt ja peruskuntonsa hankkinut. Ensimmäisenä suomalaisnaisena hän voitti toukokuussa 2007 Lanzarotella Ironman -kisan osakilpailun ja sai oikeuden osallistua sarjan loppukilpaan Hawaijilla. Tiina on terästä!

Liikuntapalvelut

Liikuntatoimen tehtäviin kuuluu luoda edellytykset kuntalaisten liikuntaharrastuksille, erityisryhmät huomioiden. Joroinen tuottaa liikuntatoimen palvelut myös Juvalle ja Rantasalmelle.

Copyright 2008 Joroisten Kunta