Vastaa kyselyyn hyvinvoinnista!

Haluamme parantaa pohjoissavolaisten terveyttä ja hyvinvointia. Saadaksemme tietoa Pohjois-Savon väestön hyvinvoinnin tilasta soteuudistuksen alussa, toteutamme hyvinvointikyselyn, johon voivat vastata kaikki yli 18-vuotiaat pohjoissavolaiset. Kyselyn tiedon pohjalta voimme arvioida ehkäisevän toiminnan ja palvelujen tarpeita paremmin ja suunnata niitä vaikuttavammin.

Hyvinvointikyselyyn vastataan nimettömänä, eikä suoria henkilötunnisteita kerätä. Vastaamalla kyselyyn olet tärkeässä roolissa hyvinvointialueen toiminnan ja palvelujen kehittämiseksi. Hyvinvointikyselyyn osallistumisesta ei kuitenkaan välttämättä ole sinulle suoraa hyötyä. Kyselyyn vastaaminen vie aikaa n. 15 minuuttia.

Osallistu hyvinvointikyselyyn oheisesta linkistä:
https://tinyurl.com/vaestokysely

Tutkimuksesta vastaavat:
Professori Tomi Mäki-Opas,
Itä-Suomen yliopisto & Pohjois-Savon hyvinvointialue
Arviointiylilääkäri Kati Kinnunen,
Pohjois-Savon hyvinvointialue

Pohjois-Savon hyvinvointialueen ja Itä-Suomen yliopiston tutkimushankkeessa haetaan vastaajia hyvinvointikyselyyn – Pohjois-Savon hyvinvointialue – Pohjois-Savo (pshyvinvointialue.fi)