Suoraan sisältöön

Lastenneuvola

Neuvolassa kartoitetaan lapsiperheiden erityisen tuen tarpeet mahdollisimman varhain ja järjestetään tarkoituksenmukainen tuki ja apu.

Lapsi saa neuvolassa rokotusohjelmaan kuuluvat rokotukset. Lastenneuvola toimii yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja sosiaalitoimen kanssa.

Lastenneuvolatoiminnan tehtävänä on edistää alle kouluikäisten lasten ja heidän perheidensä terveyttä ja hyvinvointia. Lastenneuvolassa seurataan ja edistetään lapsen fyysistä, psyykkistä ja sosiaalista kasvua ja kehitystä sekä tuetaan vanhempia turvallisessa, lapsilähtöisessä kasvatuksessa ja lapsen hyvässä huolenpidossa sekä parisuhteen hoitamisessa.     

Lastenneuvolan vastaanottotilat sijaitsevat vanhan sairaalarakennuksen 2. kerroksessa. Neuvolaan pääsee ulkokautta rappuja pitkin tai vuodeosaston liukuovesta, jossa opasteet. Lastenvaunut ja -rattaat voitte jättää alakerran käytävälle niille varattuun tilaan. Alakerrasta pääsee myös hissillä 2. kerrokseen. Tilat sijaitsevat vasemmalla hissistä katsoen.

Lapsiperheen omatyöntekijä

Askarruttavatko kasvatuskysymykset mieltä? Tai uuvuttaako arki? Onko vaikea löytää apua, kun sitä tuntee tarvitsevansa? Ota rohkeasti yhteyttä Omatyöntekijään. Tutustu Omatyöntekijä-palveluun >>

Yhteystiedot

Soittoaika ma-pe klo 12.00-13.00

  • Terveydenhoitaja
  • Kaisu Ahtonen
  • 0400 531 233
  • kaisu.ahtonenvarkaus.fi
                                                   

Linkkejä

 

Design by Digitaali