Energianeuvonta

Energianeuvontaa kuluttajille, kunnille ja pk-yrityksille

Kuopion kaupunki tarjoaa puolueetonta energianeuvontaa asukkaille, kunnille sekä pk-yrityksille koko Pohjois-Savon alueella. Neuvonnan puitteissa tiedotetaan alueen kuntia ja pk-yrityksiä energiatehokkuussopimuksista ja niihin liittymisen hyödyistä sekä toteutetaan kuluttajille suunnattua energianeuvontaa. Neuvonnassa hyödynnetään Motiva Oy:n asiantuntijuutta ja työkaluja. Neuvonta on puolueetonta ja maksutonta ja sitä rahoittaa ja valvoo Energiavirasto.

Pohjois-Savon energianeuvojina toimivat Mika Kemppainen ja Mari Turunen. Neuvonnan yhteystiedot löytyvät energianeuvonnan nettisivulta www.kuopio.fi/energianeuvonta.  

Pohjois-Savon energianeuvonta on koonnut tietoa tuista ja avusta suuriin sähkölaskuihin. Tiedot on koottu Kuopion kaupungin energiansäästökampanjan alasivulle, sinne on linkitys suoraan P-S energianeuvonnan sivulta (www.kuopio.fi/energianeuvonta -> sivun oikeassa laidassa Linkit / Avustuksia ja tukia -osion alla). Sivuja päivitetään sitä mukaa, kun tiedot tuista tarkentuvat.