Nuorisotilat

Nuorisotilatoiminta on avointa ja maksutonta, nuoret yläkouluikäisestä alkaen ovat tervetulleita mukaan!

Nuorisotiloilla voi pelata biljardia, pingistä, erilaisia pelikonsoleja, katsella elokuvia ja sarjoja, hörpätä kahvia tai teetä, jutella kuulumisistaan ohjaajan kanssa, kohdata kavereita, tutustua erilaisiin nuoriin, hengata ja höllätä tai tehdä vaikka läksyt ennen harrastuksiin menemistä.

Nuorisotoimi järjestää erilaisia teemailtoja, tapahtumia ja retkiä. Teemaillat ovat ilmaisia, mutta retkistä ja tapahtumista voidaan periä osallistumismaksua, jolla pyritään kattamaan kustannuksia. Olettehan kotona tarkkoja ilmoituksien ohjeissa koskien retkiä ja tapahtumia.

Nuokkareille voi tuoda eväitään ja herkkujaan, ei kuitenkaan energiajuomia. Lisäksi tarjolla on koulun ylijäämäruokaa, jota saa lämmittää ilmaiseksi.

Tilat ovat päihteettömät ja tupakkatuotteettomat!

Joroisten nuorisotilat

Koulutie 1 (Joroisten lukion aula ja entinen kirjasto)
79600 Joroinen

Nuorisotilat sijaisevat Joroisten lukion aulassa ja entisessä kirjastossa. Nuorisotilat ovat auki koulun lukuvuoden ajan maanantaista perjantaihin, ei loma-aikoina.

Viikon aukioloajat ja muista ajankohtaisista ajoista tiedotetaan Joroisten Nuorisotoimen Facebook-sivulla ja Joroisten Nuorisotoimen Instagramissa.