Suoraan sisältöön

Nuorisotilat

Nuorisotilatoiminta on avointa ja maksutonta, nuoret yläkouluikäisestä alkaen ovat tervetulleita mukaan!

Nuorisotiloilla voi pelata biljardia, pingistä, erilaisia pelikonsoleja, katsella elokuvia ja tv:tä, hörpätä kahvia tai teetä, jutella kuulumisistaan ohjaajan kanssa, kohdata kavereita, tutustua erilaisiin nuoriin, hengata ja höllätä tai tehdä vaikka läksyt ennen harrastuksiin menemistä.

Nuorisotoimi järjestää erilaisia teemailtoja, tapahtumia ja retkiä. Teemaillat ovat ilmaisia, mutta retkistä ja tapahtumista peritään osallistumismaksua, jolla pyritään kattamaan kuljetuskustannukset ja lipun tai esiintyjän kuluja. Olettehan kotona tarkkoja ilmoituksien ohjeissa koskien retkiä ja tapahtumia.

Nuokkareille voi tuoda eväitään ja herkkujaan, ei kuitenkaan energiajuomia. Lisäksi tarjolla on koulun ylijäämäruokaa, jota saa lämmittää ilmaiseksi. Noin kerran kuukaudessa herkutellaan ja tehdään yhdessä nuorten kanssa suunniteltua leivonnaista tai ruokaa. Periaate on, että saat syödä, kun osallistut tekemiseen tai siivoamiseen.

Energiajuomien tuominen nuorisotiloille on kielletty. Tilat ovat päihteettömät.

Joroisten nuorisotilat

Koulutie 1 (Joroisten lukion aula ja kirjasto)
79600 Joroinen

Nuorisotilat sijaisevat Joroisten lukion aulassa ja kirjastossa. Nuorisotilat ovat auki koulun lukuvuoden ajan maanantaista perjantaihin.

Viikon aukioloajat ja muista ajankohtaisista ajoista tiedotetaan Joroisten Nuorisotoimen Facebook-sivulla ja Joroisten Nuorisotoimen Instagramissa.

Design by Digitaali