Suoraan sisältöön

Urheilukentät

Joroisten urheilukenttä

Mutalantie 14
79600 Joroinen

Joroisten urheilukenttä kartalla

Joroisten urheilukenttä sijaitsee urheilutalon vieressä. Urheilukentältä löytyy hiekkatekonurmi päällysteinen kenttä, jolla on pesäpallo- ja jalkapallokenttien rajat. Urheilukentällä on myös mahdollisuus juoksemiseen, pituushyppyyn, korkeushyppyyn, kuulantyöntöön ja kiekonheittoon. Urheilukentän päädyssä on monipuolisia kuntoliikuntavälineitä, jotka ovat vapaassa käytössä ympäri vuoden.

Urheilukentän päädystä lähtee 5km:n valaistu kuntorata. Kuntoradan alussa sijaitsee skeittiparkki, mistä löytyy muutamia erilaisia skeittaukseen soveltuvia apuvälineitä sekä skeittiramppi. Urheilukentän päädystä löytyy myös kaksi kilpatason beachvolleykenttää, jotka ovat kaikkien vapaassa käytössä.

Urheilutalon läheisyydessä sijaitsee jääkiekkokaukalo ja vapaaluistelualue. Jääalueita hoidetaan hyvin ja niitä jäädytetään heti kun sää sen sallii. Usein Joroisissa luistellaan ensimmäisen kerran jo muutaman päivän pakkasjakson jälkeen. Kaukalon päädyssä sijaitsee pienemmille soveltuva vapaaluistelualue.

Kaukalo

Koulun lähiliikuntapaikka

Joroisten yhtenäiskoulun piha-alueelta koulujen välistä löytyy lähiliikuntapaikka. Kysymyksessä on hiekkatekonurmipäällysteinen monipeliareena, johon voit varata vuoroja kaukalon päädyssä olevasta listasta. Paikka on maksuton ja siinä voi pelata esim. jalkapalloa tai tennistä.

Kuvansin nurmikenttä

Kuvansintie 6
78880 Kuvansi

Kuvansissa on nurmikenttä, joka mahdollistaa esim. jalkapallon pelaamisen ja yleisurheilun harjoittamisen (300 m, 4 rataa).

Kuvansin kaukalo

Kuvansintie 6
78880 Kuvansi

Kuvansin kaukalo on asfaltoitu ja se on kaikkien käytössä.

Design by Digitaali