Urheilukentät

Joroisten urheilukenttä

Mutalantie 14
79600 Joroinen

Joroisten urheilukenttä sijaitsee urheilutalon vieressä. Urheilukentältä löytyy hiekkatekonurmipäällysteinen kenttä, jolla on pesäpallo- ja jalkapallokenttien rajat. Urheilukentällä on myös mahdollisuus juoksemiseen, pituushyppyyn, korkeushyppyyn, kuulantyöntöön ja kiekonheittoon. Urheilukentän päädyssä on monipuolisia kuntoliikuntavälineitä, jotka ovat vapaassa käytössä ympäri vuoden.

Urheilukentän päädystä lähtee 5 km:n valaistu kuntorata. Kuntoradan alussa sijaitsee skeittiparkki, mistä löytyy muutamia erilaisia skeittaukseen soveltuvia apuvälineitä sekä skeittiramppi. Urheilukentän päädystä löytyy myös kaksi kilpatason beachvolleykenttää, jotka ovat kaikkien vapaassa käytössä.

Kuvansin nurmikenttä

Kuvansintie 6
78880 Kuvansi

Kuvansissa on nurmikenttä, joka mahdollistaa esim. jalkapallon pelaamisen ja yleisurheilun harjoittamisen (300 m, 4 rataa).

Kirkonkylän koulukeskuksen lähiliikuntapaikka

Koulutie 1
79600 Joroinen

Joroisten yhtenäiskoulun piha-alueelta koulujen välistä löytyy lähiliikuntapaikka, joka on hiekkatekonurmipäällysteinen monipeliareena. Käyttövuoroja voi varata kaukalon päädyssä olevasta listasta. Paikka on maksuton ja siinä voi pelata esim. jalkapalloa tai tennistä.