Linja-autoliikenne

Joroisten kunnan alueella linja-autot kulkevat seuraavilla reiteillä:

  • Varkaus – Kuvansi – Joroinen kk
  • Varkaus – Maavesi – Kolma – Joroinen kk (koulupäivinä)
  • Varkaus – Kuvansi – Tahkoranta – Joroinen kk (koulupäivinä)
  • Kerisalo – Joroinen kk (koulupäivinä)
  • Kaitainen – Joroinen kk (koulupäivinä)

Linja-autoreittikuva(pdf)

Joroinen – Varkaus linja-autovuorot

Varkaus – Joroinen lähiliikenteen liikennöitsijänä toimii Koiviston Auto Kuopio Oy. Siirry Koiviston Auton sivustolle.

Eläkeläiset pääsevät matkustamaan ilmaiseksi Varkaus-Joroinen lähiliikenteessä klo 10.00-14.00 välisenä aikana näyttämällä bussissa eläkeläisille tarkoitettua linja-autokorttia. Linja-autokortin saa kirjastolta näyttämällä KELA:n myöntämää eläkeläiskorttia.

Varkaus – Joroinen lähiliikenteeseen on saatavilla 30 päivän kausilippu. Lippu on myynnissä Koiviston Auton Matkaan-sovelluksessa.

 

Matkahuollon Reitit ja Liput –sovellus

Matkahuollon Reitit ja Liput –sovelluksella voi ostaa ja maksaa lippuja Varkauden kaupunkiliikenteeseen ja Varkaus-Joroinen lähiliikenteeseen. Sovelluksella matkustaja voi hakea reittivaihtoehdot osoitteesta osoitteeseen ja saa aikataulutetun, karttapohjaisen opastuksen sekä voi samalla halutessaan ostaa liput tulevalle matkalle. Mobiililippu aktivoituu automaattisesti matkasuunnitelman mukaisesti tai sen voi aktivoida halutessaan aiemmin. Aktivoitu mobiililippu on voimassa 60 minuuttia. Sovelluksella ostetut matkaliput näkyvät sovelluksessa Aktiiviset-välilehdellä, josta ne näytetään kuljettajalle ja voidaan tarvittaessa tarkastaa.
Lisätietoja

Reitit ja Liput –sovellus helposti käyttöön
Sovelluksen voi ladata sovelluskaupasta ja aktivoida helposti sähköpostilla. Maksuttoman Matkahuolto Reitit ja Liput –sovelluksen voi ladata App Storesta ja Google Play –kaupasta.

Tutustu Reitin ja Liput -sovellukseen

 

Kaitaisten ja Kerisalon linja-autovuorot

Kaitainen – Joroinen ja Kerisalo – Joroinen vuoroilla liikennöi Tuplabus Oy (koulupäivisin).
Kaitainen – Joroinen ja Kerisalo – Joroinen vuorojen aikataulut (pdf).

Joroisten kunnan palvelupisteissä kirjastolla on myytävänä linja-auton matkakortteja. Matkakorteilla pääsee matkustamaan linja-autovuoroilla Kaitainen – Joroinen – Kaitainen sekä Kerisalo – Joroinen – Kerisalo. Matkakortin hinta on 43 € ja kortti on voimassa 1 kk:n ostohetkestä.

Eläkeläisten ilmainen matkustusoikeus klo 10.00-14.00 välisenä aikana koskee myös Kaitaisiin ja Kerisaloon meneviä vuoroja. Linja-autokortin saa kirjastolta näyttämällä Kelan myöntämää eläkeläiskorttia.

Lisätietoja lähialueilla liikennöivistä joukkoliikennevuoroista