Etsivä nuorisotyö

Etsivän työn ensisijaisena tehtävänä on auttaa alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea saavuttaakseen tarvitsemansa palvelut.

Etsivä nuorisotyö tarjoaa nuorelle varhaista tukea, jos nuori sitä itse haluaa. Etsivä nuorisotyö on kuitenkin tarkoitettu kaikille nuorille, jotka kokevat tarvitsevansa apua tulevaisuutensa suunnitteluun tai eteen tulevien pulmien ratkaisemiseen. Työ on nuorelle vapaaehtoista.

Etsivässä nuorisotyössä huomioidaan nuoren elämä kokonaisuutena ja pyritään vähentämään nuorten ns. luukuttamista.

Etsivä nuorisotyö jalkautuu nuorten arkeen ja tilaan. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että tapaamiset nuorten kanssa hoituvat nuoren valitsemassa paikassa ja työntekijällä on mahdollisuus lähteä nuoren mukaan asioimaan erilaisten viranomaisten yms. toimijoiden luona. Työnmuodon vahvuus on joustavuus ja tilanteen mukainen nopea reagointi.

Ota yhteyttä etsivään nuorisotyöhön, jos olet mm. ilman opiskelupaikkaa, työttömänä, mietit koulusta eroamista tai tarvitset neuvoa, tukea ja apua oman elämäntilanteesi kanssa. Voit olla yhteydessä etsivään nuorisotyöhön myös silloin, jos lähipiirissäsi on joku apua kaipaava, josta olet huolissasi.

Ota yhteyttä

  • Etsivä nuorisotyöntekijä ja ehkäisevän päihdetyön koordinaattori
  • Mika Kutvonen
  • 040 152 0888
  • mika.kutvonenjoroinen.fi

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa

Nuorisolain mukaiset ilmoitukset voi lähettää osoitteeseen:

Joroisten työpaja / Etsivä nuorisotyö
Mutalantie 4
79600 Joroinen

https://yhteysetsivaan.fi/