Frisbeegolfradat

Rapilan frisbeegolfrata

Rapilan frisbeegolfrata on 6-väyläinen helppo puistorata. Lisätietoja radasta sekä ratakartta löytyvät Rapilan puiston frisbeegolfradan sivuilta.

Kanavan frisbeegolfrata

Kanavan frisbeegolfrata sijaitsee osoitteessa Kotkatlahdentie 186. Alueella on hyvätasoinen 18-väyläinen hoidettu frisbeegolfrata. Rata on hyvin ylläpidetty ja siisti. Radan luokitus AA1. Lisätietoja radasta löytyy Kanavan frisbeegolfradan sivuilta.

Kotkatharjun frisbeegolfrata

Kotkatharjun frisbeegolfrata on avattu käyttöön syksyllä 2016. Kun radan yhdistää Kanavan rataan, tulee mittaa yhteensä 36-väylää, joka on toistaiseksi pisin rata Suomessa. Kotkatharjun luokitus on AAA1, joka tarkoittaa kansainvälisen kilpatason rataa. Väylien keskimitta on yli 140m. Kotkatharjulla on valittavissa myös helpompi valkoinen 18 väyläinen layout. Lisätietoja radoissta löytyy Kotkatharjun frisbeegolfradan sivuilta.

Kaitaisten frisbeegolfrata

Kaitaisten frisbeegolfrata on avattu käyttöön kesällä 2016 ja se löytyy osoitteesta Kaitaistentie 422 79690 Kaitainen. Rata on 9-väyläinen keskitasoinen siisti frisbeegolfrata. Lisätietoja radasta löytyy Kaitaisten frisbeegolfradan sivuilta.

Kuvansin frisbeegolfrata

Kuvansin frisbeegolfrata on vuonna 2017 avattu lyhyt, helppo 6- väyläinen koululaisrata. Rata kiertää Kuvansin urheilukentän. Lisätietoja radasta löytyy Kuvansin frisbeegolfradan sivuilta.