Puhtauspalvelut

Puhtauspalvelut vastaavat Joroisten kunnan hallinnoimien eri kiinteistöjen kuten koulut, kirjasto, kunnanvirasto jne. siivouspalvelusta mitoituksen mukaisesti sekä asiakkaan erikseen tilaamista palveluista. Riittävän ja tarkoituksenmukaisen puhtaustason ylläpitäminen auttaa säilyttämään pintamateriaalit hyvässä kunnossa ja ilman laadun parempana; luoden näin viihtyisyyttä, turvallisuutta ja edustavuutta.

Joroisten terveysasemalla laitoshuoltajat tuottavat palvelusopimuksen mukaista puhtauspalvelua sekä vuodeosaston potilasateriapalveluita yhdessä hoitohenkilöstön kanssa sekä vuode-ja apuvälinehuoltopalveluita. Puhtauspalvelu myydään Varkauden kaupungin sosiaali- ja terveyskeskukselle. Puhtauspalvelulla luodaan turvallisuutta estämällä osaltaan infektioiden leviäminen ja ylläpidetään eri toiminnoille asetettua hygieniatasoa.

Pyrimme siihen, että palvelumme on tehokasta, joustavaa, luotettavaa, asiakastarpeista ohjautuvaa sekä vuorovaikutteista. Ammattitaitoinen henkilöstömme on moniosaajia; osa heistä hallitsee sekä puhtaus-että ruokapalvelun osa-alueet vastaten näin myös pienempien yksiköiden palvelutarpeeseen.

Yhteystiedot

  • Puhtaus- ja ruokapalvelupäällikkö
  • Pia Mäkeläinen
  • 040 739 7594
  • pia.makelainenjoroinen.fi