Linkit

Kotkatharju
Sivuilla on näyttävästi esillä Kotkatharjun ulkoilualueen harrastemahdollisuudet. Paljon panoraamakuvaa ja sisältöä löytyy myös kirkonkylällä olevista kohteista. 

Järvisaimaa
Sivustolle on koottu Joroisten, Juvan, Sulkavan ja Rantasalmen kuntien tonttitarjonta. Sivulla on esillä kaikki myytävissä oleva omakoti- ja vapaa-ajan tonttien tarjonta liike-elämän tarpeita unohtamatta. Palvelun kautta voi myös pyytää lisätietoja. 

Facebook.com/joroinen
Joroisten kunnan virallisilta Facebook-sivuilta löydät tietoja ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Myös ilmoituksemme Joroisten Lehdessä julkaistaan täällä. Sivuja päivitetään pääsääntöisesti arkisin klo 8-15. Tervetuloa tykkäämään! 

Latujen huoltotilanne
Latujen hultotilanteet päivitetään aina latujen ajojen jälkeen! Myös Facebookissa on tietoa latutilanteista.

VT5-risteysalue
Sivulla on esitelty panoraamakuvaa käyttäen VT5:n risteysalueen tontteja. Kirkonkylän ja lentoaseman välittömässä läheisyydessä olevat tontit soveltuvat erinomaisesti kuluttajille suunnatun kaupankäynnin alueiksi. Osa tonteista on jo myyty ja rakentaminen on alkanut. Mikäli kiinnostuit, palvelun kautta voit jättää myös yhteydenottopyynnön. 

Esittelyvideo alueesta

TilaNetti
Sivusto on kaikkien Keski- Savon alueella olevien yritystilojen ja yritystonttien avoin ja maksuton markkinointitila, joka on yritysten ja yksityishenkilöiden käytössä. Lisäksi sivustolla voi tutustua alueen yrityksiin ja avoimiin työpaikkoihin. Mikäli Joroisten kunnalta vapautuu toimitilaa, päivitään ne tänne. 

Tarjouspalvelu
Joroisten kunta on siirtynyt kilpailutuksissa sähköiseen kilpailutusjärjestelmään. Tarjouspalvelu.fi -palvelun kautta Joroisten kunta ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti. Voimassa olevia tarjouspyyntöjä voi katsoa ilman tunnuksia Tarjouspyynnöt-osiossa. Ilman tunnuksia nähtävänä on tarjouspyynnön nimi, tarjouspyynnön kuvaus ja tarjouksen määräaika.

Valokuitu – Joroinen
Avoin Kuitu on nimensä mukaisesti avoin valokuituverkko, johon liityttyään voi itse valita nettiliittymän palveluntarjoajan ja haluamansa palvelut. Avoin Kuitu –verkkoja rakennetaan omakoti- ja paritaloalueille ympäri Suomea, myös Joroisiin.    

Yritystulkki
Yritystulkki kääntää yrittämisen selkokielelle. Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit omatoimisesti kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uuden yrityksen. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat sinua yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin omatoimiseen hoitamiseen.

Yritysrekisteri
Heinäveden, Joroisten, Leppävirran ja Varkauden alueen yhteisestä yritysrekisteristä voidaan hakea yrityksien tietoja erilaisilla kriteereillä. Palvelu on yrityksille maksuton. Sivustolla on ilmoituslomake, jolla voidaan mm. ilmoittaa uusi yritys tai muuttuneet tiedot rekisteriin. 

Yhdistysrekisteri (Yhdistystieto)
Sivustolla yhdistykset esittelevät toimintaansa ja käyvät keskustelua yhdistystoiminnasta. Se tarjoaa maksutonta näkyvyyttä yhdistyksille. Yhdistystieto sisältää yhdistyshaun, jossa hakua voi rajata eri kriteereillä. 

 

Joroisten yhtenäiskoulu 

Joroisten lukio 

Toenperän kirjasto