Nuorisotilat

Nuorisotilatoiminta on avointa ja maksuton, nuoret yläkouluikäisestä alkaen ovat tervetulleita mukaan! Nuokkareilla voi pelata biljardia, pingistä, erilaisia pelikonsoleja, katsella elokuvia ja tv:tä, hörpätä kahvia tai teetä, jutella kuulumisistaan ohjaajan kanssa, kohdata kavereita, tutustua erilaisiin nuoriin, hengata ja höllätä tai tehdä vaikka läksyt ennen harrastuksiin menemistä.

Nuokkareille voi tuoda eväitään ja herkkujaan, ei kuitenkaan energiajuomia. Lisäksi tarjolla on koulun ylijäämäruokaa. Sitä pakastetaan annosrasioihin, jota voi lämmittää ilmaiseksi. Noin kerran kuukaudessa herkutellaan ja tehdään yhdessä nuorten kanssa suunniteltua leivonnaista tai ruokaa. Periaate on, että saat syödä, kun osallistut tekemiseen tai siivoamiseen.

Nuorisotoimi järjestää erilaisia teemailtoja, tapahtumia ja retkiä. Teemaillat ovat ilmaisia, mutta retkistä ja tapahtumista peritään osallistumismaksua, jolla pyritään kattamaan kuljetuskustannukset ja lipun tai esiintyjän kuluja. Olettehan kotona tarkkoja ilmoituksien ohjeissa koskien retkiä ja tapahtumia.

Energiajuomien tuominen nuorisotiloille on kielletty. Tilat ovat  päihteettömät.

Joroisten nuorisotilat

Nuorisotilat sijaisevat Joroisten lukion aulassa ja kirjastossa. Nuorisotilat ovat auki koulun lukuvuoden aikana maanantaista perjantaihin.

Lisätietoja ja aikataulut löytyy ajantasaisesti alla olevista Facebook ja Instagram.

Viikon aukioloajat ja muista ajankohtaisista ajoista tiedotetaan nuorisotoimen Facebook-sivulla ja instagramissa.

Osoite:
Koulutie 1 (Joroisten lukion aula ja kirjasto)
79600 Joroinen

Nuorisotoimen toimisto

Nuorisotoimen toimisto sijaitsee koulukeskuksen nuorisotilan keittiön yhteydessä

Osoite:
Koulutie 1
79600 Joroinen

Nuorisotilojen tiedustelut:

  • Nuoriso-ohjaaja
  • Sari Paavonsalo
  • 040 159 3114
  • sari.paavonsalojoroinen.fi


Nuorisotiedotus

Nuorisotiedotus on palvelumuoto, jolla annetaan nuorille nuorisotiedotuksen ja –neuvonnan keinoin ammattitaitoista apua, tukea ja tietoa erilaisissa nuorten elämään liittyvissä kysymyksissä.

Joroisten kunnassa nuorisotiedotusta hoitavat nuoriso-ohjaajat nuorisotiloilla aukioloaikoina.

Lisätietoja aukioloajoista, teemailloista, tapahtumista ja retkistä löydät Facebookista Joroisten nuorisotoimi-profiilista.

Nuorille suunnattuja sivustoja:

www.nuortenelama.fi 
www.nuortenideat.fi

  • Nuoriso-ohjaaja
  • Sari Paavonsalo
  • 040 159 3114
  • sari.paavonsalojoroinen.fi

 

(18.8. S.P.)