Talous- ja velkaneuvonta

Joroislaisten käytössä on Varkauden seurakuntaviraston velkaneuvojan palvelut. Puhelinpäivystys on auki joka arkipäivä klo 9.30–11.00. Tapaamiset ovat aina ajanvarauksella.

Talous- ja velkaneuvoja
Virva Kesti
Puh. 040 567 6235
virva.kesti@evl.fi

Lisätietoja:
www.varkaudenseurakunta.fi


Talous- ja velkaneuvonta oikeusaputoimistoihin 2019

Talous- ja velkaneuvonnan palvelut siirtyvät 1.1.2019 lukien nykyisiltä palveluntuottajilta oikeusapu- ja edunvalvontapiireille, joissa sitä tuottavat oikeusaputoimistot. Talous- ja velkaneuvonnan tehtävä ja sisältö säilyvät ennallaan. Palvelu on edelleen maksutonta asiakkaalle.

Asiakaspalvelu pyritään hoitamaan vuoden vaihteen yli mahdollisimman pienin keskeytyksin. Asiakkaille annetaan tarvittaessa tämän vuoden puolella alustavia aikoja ensi vuoden puolelle. Alustavat ajat vahvistetaan erikseen vuoden vaihteen jälkeen.

Voit vapaasti valita, mihin oikeusaputoimistoon otat jatkossa yhteyttä. Oikeusaputoimistojen yhteystiedot löydät oikeus.fi -verkkosivulta oikeusapu -valikosta eli osoitteesta: https://oikeus.fi/oikeusapu/fi/index/yhteystiedot.html
jossa ilmoitetaan myöhemmin myös talous- ja velkaneuvonnan puhelinnumerot.


Maksuton valtakunnallinen velkalinja

puh. 0800 9 8009
arkisin klo 10.00–14.00
www.takuu-saatio.fi/

Velkalinjaan voi soittaa kaikkialta Suomesta maksutta ja keskustella nimettömänä omista tai läheisen taloudellisista ongelmista. Puheluihin vastaavat Takuu-Säätiön työntekijät.