Koti Joroisissa – ASUKASKYSELY

Koti Joroisissa -selvitystyön tavoitteena on nostaa esille kuntalaisten ja loma-asukkaiden toiveet ja tarpeet liittyen asumiseen Joroisissa. Kyselyssä on neljä osiota; tiedottaminen, ympäristöasiat, yhteisöllisyys ja turvallisuus. Vastaamisen voi tehdä nimettömänä.
Kysely on avoinna 20.5.-26.7.2024

Kyselyn toteuttaa Koti Joroisissa -selvityshanke.

Vastaa kyselyyn osoitteessa: bit.ly/kotijoroisissa-asukaskysely
Kyselyyn on mahdollista vastata myös englanniksi.

Pääset kyselyyn myös lukemalla puhelimesi kameralla alla olevan QR-koodin:


Home in Joroinen Investigation

RESIDENT SURVEY 2024
The aim of the study is to highlight the wishes and needs of residents and holiday residents regarding living in Joroinen. The survey has four sections; information, environmental issues, community spirit and safety. Responses can be made anonymously.
Reply to survey: bit.ly/kotijoroisissa-asukaskysely
You can find the language menu in the upper right corner.