Pohjois-Savon hyvinvointialueen sosiaali- ja terveyspalvelut kesällä 2024

Kesäaika tuo muutoksia Pohjois-Savon hyvinvointialueen palveluihin, erityisesti vastaanotto- ja poliklinikkatoimintoihin sekä päivätoimintoihin.

Sotekeskusten lääkäri- ja hoitajavastaanotoilla kesä-elokuun välisenä aikana tuotetaan pääasiassa kiireellistä ja puolikiireellistä hoitoa, ja kiireettömiä vastaanottoaikoja on tarjolla vain rajoitetusti. Lisäksi osalle pienimmistä terveysasemista on suunniteltu kesän ajalle toiminnan supistuksia.

Hyvinvointialueen palvelujen poikkeavat kesäaukioloajat paikkakunnittain löytyvät hyvinvointialueen verkkosivuilta. Sieltä löytyvät myös tiedot siitä, minne ottaa yhteyttä oman kunnan terveysaseman kesäsulun aikana.

Esimerkiksi sekä lääkäri- ja hoitajavastaanottopalvelujen että suun terveydenhuollon kesäsulkuja on suunniteltu eri terveysasemille eri ajankohtina:
– Joroisten terveysasema: 24.6 –28.7.2024

Neuvolapalveluissa on eri pituisia sulkuja kesä-elokuussa. Myös osastopalveluissa voi olla osasulkuja toiminnallisista syistä.

Lisätietoja ja tarkempia aukioloaikoja löytyy hyvinvointialueen verkkosivuilta: https://pshyvinvointialue.fi/poikkeusaukioloajat