SavonLuotsi Leader -alueen seutuverkoston yrityskysely

SavonLuotsi Leader ry:n alueella toimii seudullinen yritysneuvojaverkosto. Verkostoon kuuluvat SavonLuotsi Leaderin lisäksi Enonkosken kunnan, Etelä-Savon ELY -keskuksen, Etelä-Savon TE-toimiston, Finnveran, Itä-Savon Uusyrityskeskuksen, Joroisten kunnan, Juvan kunnan, Mikkelin kehitysyhtiö Miksein, ProAgria Etelä-Savon, Rantasalmen kunnan, Sulkavan kunnan, Suomen Metsäkeskuksen ja Keski-Savon Uusyrityskeskus Wäläkyn edustajat. Kyseessä on aktiivinen ja asiakaslähtöinen seudullinen yrityspalveluverkosto, joka auttaa yritysten perustamisessa ja kehittämisessä, edistää verkostoitumista, yrittäjyyskasvatusta ja toimintaympäristöä monipuolisesti.

Vuosittain verkosto toteuttaa kyselyn yrityksille. Kyselyn tarkoituksena on kartoittaa yrityksien tilannetta, ajatuksia ja tarpeita kehittämistoimille, neuvonnalle ja yhteydenotoille. Kyselyyn vastaaminen kestää muutaman minuutin. Kyselyyn vastataan oheisen linkin kautta: https://forms.office.com/e/NqKbAfsT6b

Kysely on auki 30.4.2024 saakka. Tuloksia tullaan analysoimaan nimettöminä. Yrittäjien toivotaan vastaavan kyselyyn aktiivisesti, jotta verkoston jäsenet pystyvät tukemaan yrittäjiä mahdollisimman hyvin heidän toiminnassaan. Kaikkien vastaajien kesken arvotaan 50 euron lahjakortti.