Suoraan sisältöön

Urheilugaala

Joroisten kunnan liikuntatoimen koollekutsuma asiantuntijaryhmä palkitsee vuosien 2020 ja 2021 merkittävistä ansioista liikunnan ja urheilun saralla sekä hyvinvoinnin edistämisestä joroislaisia henkilöitä, yhdistyksiä tai muita yleishyödyllisiä yhteisöjä. Palkinnot ja tunnustukset jaetaan keskiviikkona 10.11.2021 järjestettävässä palkitsemistilaisuudessa.

Palkittavat kategoriat ja palkitsemiskriteerit:

Vuoden Urheilija
Vuoden urheilija on henkilö, joka on menestynyt kilpaurheilussa sekä luonnut myönteistä ja urheilullista kuntakuvaa. Vuoden urheilijan tulee olla joroslainen ja edustaa paikallista urheiluseuraa, mikäli se on lajin osalta mahdollista. Muista kirjoittaa laji, sarja, sijoitus, aika ja paikka, yksilö vai joukkuekisa ja saavutukset

Vuoden liikuntateko
Vuoden liikuntateko – arvonimi voidaan myöntää urheilijalle, kuntoliikkujalle tai – liikuttajalle, urheiluseuralle tai muulle huomionarvoiselle liikuntateolle. Vuoden liikuntateko – palkinnon saaja voi esittää yksityinen henkilö tai yhdistys.

Vuoden taustavoima
Vuoden taustavoima voi olla valmentaja, huoltaja, toimitsija, seuratyöntekijä, erotuomari tai muu urheiluvaikuttaja, jonka panos on ollut merkittävä, tai on esiintymisellään, päätöksillään, johtamisellaan tai mielipiteillään vaikuttanut Joroisten kunnan liikuntaan ja urheiluun kehittävästi.

Joroisten kunnan kannustusstipendit
Kannustusstipendejä jaetaan urheiluun ja liikuntaan niin kisa- kuin harrastemielessäkin osallistuville lapsille ja nuorille, jotka eivät ole välttämättä vielä saavuttaneet suurempaa kisamenestystä, mutta jotka mm. hoitavat esimerkillisesti koulun ja opiskelun harrastuksen tai jopa useiden eri harrastusten ohessa, ovat reiluja ja kannustavia joukkue- ja kisatovereita kohtaan, sekä harjoittelevat aktiivisesti ja määrätietoisesti.

Palkittavia voi esittää Joroinen.fi-nettisivuilta Uutisistakin löytyvällä Palkittavien lomakkeella. Asiantuntijaryhmä tekee valinnat palkittavista lokakuun loppupuolella.

Ehdotukset tulee lähettää 13.10.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen anna-maria.sallinen@joroinen.fi.  Lisätietoja, kuten palkitsemiskriteerit, löytyvät osoitteesta Joroinen.fi/urheilugaala

Design by Digitaali